CATCH THE VISION OF WHAT'S POSSIBLE WITH YOUR PORTABLE SAWMILL!

Grab some snacks and a cold drink, and sit back to enjoy SAWMILL TV ...

header

Datastyring for Norwood LumberPro HD36 mobilt sagbruk

For å øke produksjonen, særlig når du skal sage store mengder bord med lik dimensjon bør du vurdere å montere Norwood datastyring på din LumberPro HD36. HD36 er verdens eneste båndsagbruk som i utgangspunktet har en manuell konfigurasjon, men som når som helst kan oppgraderes til å fungere med datastyring (Artikkelnummer LM34-PSH-5000SW).

“Merk av” det første skjæret for å gi datamaskinen et utgangspunkt som referanse. Etter hvert skjær vil datamaskinen automatisk heve saghodet til korrekt høyde før den går sikkert tilbake til startpunktet. Trykk på “Still inn” og saghodet senker seg automatisk ned klart for neste skjær i din programmerte bordtykkelse.

Allsidig og enkel å bruke: Endre bordtykkelse fra et skjær til det neste - Datamaskinen leveres forprogrammert med 10 ulike skjæredybdeinnstillinger. Eller du kan reprogrammere enhver av de ti forhåndsinnstillingene for å skjære dine egne spesialdimensjoner. Du kan også endre programmet til å skjære i tommer eller millimeter i trinn på 0,001” eller 0,1 mm.

Selvkalibrering: Helt nøyaktig måler datamaskinen kontinuerlig den lineære posisjonen til saghodet for å sikre nøyaktigheten. Basert på trange toleranseparametere beregner datamaskinen avvik og rekalibrerer automatisk for å opprettholde en nøyaktighet på 0,8 mm (1/32 tommer) uten behov for manuell inngripen.

Tilvalg - fjernstyring: Det standard kontrollpanelet som er montert på operatørstasjonen lar deg både programmere og betjene datastyringen. Legg til en kablet fjernstyringsenhet slik at du kan betjene det datastyrte saghodet. (Art. nr. LM34-PSH-001-SW)

Norwood Sagbruk: www.NorwoodSagbruk.no
woody
Share

  • Share Your Thoughts or Ask Your Question

More videos from Norwood Sawmills Norway Series

Interesting Videos From Sawmill Learning Video Norwood Equipment Video The Norwood Team Sawmill School Series.

header

    Subscribe to our newsletter

    footerpic

    " global leader in portable sawmill innovation "