CATCH THE VISION OF WHAT'S POSSIBLE WITH YOUR PORTABLE SAWMILL!

Grab some snacks and a cold drink, and sit back to enjoy SAWMILL TV ...

header

NORWOOD SAGBRUK - En tradisjon full av oppfinnsomhet, innovasjon og integritet

Bli kjent med menneskene og historien bak Norwood Sawmills...

Norwood ble født i 1993 og har sine røtter i en sterk tro på å klare seg selv, og en pasjon for å leve med og av jorda.

REVOLUSJONEN --

Norwoods grunnlegger, Peter Dale, drømte om å bygge et bedre liv for seg selv og familien. Hans visjon satt kursen som revolusjonerte sagbruksindustrien ... den blåste bort barrierer som hindret folk fra å bygge drømmene sine.

FØRST I VERDEN --

Norwood tilbød jordeiere, trearbeidere og hardtarbeidende mennesker overalt, verdens første økonomisk oppnåelige sagbruk.
Det var produktivt, nøyaktig, pålitelig, allsidig og enkelt å bruke slik at til og med de som prøvde å sage for første gang hadde glede av det.

Disse kvalitetene er fortsatt bygd inn i hvert eneste Norwood-sagbruk som lages den dag i dag.

PASJONERTE NORWOOD-EIERE

Siden Norwood ble etablert i 1993 har tusenvis av Norwood-eiere over hele verden bygd sine egne hus, virksomheter, hytter, låver, møbler og utallige flotte prosjekter.

De står som et vitnesbyrd om kraften som finnes i pasjon, visjoner, engasjement og besluttsomhet ... og vi hilsen dem. Med et Norwood sagbruk i deres dyktige hender, kan de bygge, og faktisk bygger, alt mulig med stor dyktighet.

INTEGRITET --

Norwoods røtter er ekte mennesker som finner ekte løsninger som åpner opp for ekte muligheter i skogen og bortenfor. Mens Norwood har vokst dramatisk siden pionerdagene, lar vi oss stadig lede av de grunnleggende prinsippene...

Vi tror sterkt på retten til hver jordeier, trearbeider og hardtarbeidende person til å bygge et bedre liv, og å gjøre det med stolthet og integritet.

For mer informasjon om Nowood Sawmills kan du se www.NorwoodSagbruk.no eller ringe til Norlog, Norwoods representant i Norge på 47 87 50 00.
woody
Share

  • Share Your Thoughts or Ask Your Question

More videos from Norwood Sawmills Norway Series

Interesting Videos From Sawmill Learning Video Norwood Equipment Video The Norwood Team Sawmill School Series.

header

    Subscribe to our newsletter

    footerpic

    " global leader in portable sawmill innovation "