CATCH THE VISION OF WHAT'S POSSIBLE WITH YOUR PORTABLE SAWMILL!

Grab some snacks and a cold drink, and sit back to enjoy SAWMILL TV ...

header

Sagbruk er en pasjon som deles fra generasjon til generasjon... Michel Belanger gir oss en titt

Sagbruk er en pasjon som deles fra generasjon til generasjon. Under Michels vaktsomme øyne overlater han styringen av sitt mobile Norwood LumberMate 2000 sagbruk og tenner ilden i en ny livslang kjærlighet til arbeid med tre. Med denne videoen vant Michel Belanger 3. plass i Norwoods 2016 Video Challenge.

I denne rørende videoen viser han oss hvordan han bruker tid for å dele sin pasjon for sagbruket med neste generasjon sagbrukere. Saging er enkelt og morsomt, og det er en flott måte å bruke tid sammen med venner og familie.

P.S. Vi anbefaler alle som betjener utstyret og alle som er nær sagbruket om alltid å bruke sikkerhets- og beskyttelsesutstyr.

Besøk Norwood Sagbruk i Norge online på www.NorwoodSawmills.com/no

For å se alle 2016-vinneren kan du se http://www.norwoodsawmills.com/norwoods-2016-photo-video-challenge-result

Challenge-konkurransen kommer tilbake neste år. Hold kameraene og telefonene i nærheten når du bruker sagbruket eller bygger flotte prosjekter med alt trevirket du har saget. Send inn bilde- og videobidragene til [email protected] (Emnelinje: Norwood Photo & Video Challenge).

Fullstendige konkurranseregler og deltakerinformasjon for eiere av Norwood-sagbruk som er interessert i å delta i neste års konkurranse finner du på http://www.NorwoodSawmills.com/enter-challenge .

Får GRATIS sagbruksressurser inkludert den industriledende boken "The Ultimate Guide to Portable Sawmills": http://www.norwoodsawmills.com/sawmill-information
woody
Share

  • Share Your Thoughts or Ask Your Question

More videos from Norwood Sawmills Norway Series

Interesting Videos From Sawmill Learning Video Norwood Equipment Video The Norwood Team Sawmill School Series.

header

    Subscribe to our newsletter

    footerpic

    " global leader in portable sawmill innovation "