CATCH THE VISION OF WHAT'S POSSIBLE WITH YOUR PORTABLE SAWMILL!

Grab some snacks and a cold drink, and sit back to enjoy SAWMILL TV ...

header

NORWOOD SAHALAITOKSET - Kekseliäisyyden, innovaation ja johdonmukaisuuden perinne

Tutustu Norwood Sahalaitoksien perustajaan ja tarinaan ...

Norwood perustettiin vuonna 1993 periaatteinaan vahva uskomus omavaraisuuteen ja intohimoinen elämä maalla ja maasta.

VALLANKUMOUS --

Norwoodin perustaja Peter Dale unelmoi paremmasta elämästä niin itselleen kuin omalle perheelleen. Hänen visionsa antoi sahateollisuudelle uuden vallankumouksellisen suunnan ... minkä ansiosta ihmiset pystyivät toteuttamaan unelmiaan.

ENSIMMÄINEN MAAILMASSA --

Norwood tarjosi maanomistajille, puusepille ja kovaa työtä tekeville henkilöille kaikkialla maailmassa ensimmäisen edullisen sahalaitoksen.
Erinomaisen tuottavuuden, tarkkuuden, luotettavuuden, monipuolisuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta sen käyttö oli miellyttävää heti ensikerrasta lähtien.

Kaikki tänä päivänäkin valmistetut Norwood-tuotteet perustuvat näihin ominaisuuksiin.

INTOHIMOISET NORWOOD-TUOTTEIDEN OMISTAJAT --

Norwoodin perustamisvuodesta 1993 lähtien tuhannet Norwood-tuotteiden omistajat kaikkialla maailmassa ovat rakentaneet taloja, yrityksiä, mökkejä, latoja, kalusteita ja monia uskomattomia projekteja.

He edustavat intohimoa, visiota, sitoumusta ja määrätietoisuutta ... ja me kunnioitamme heitä. Norwoodin sahalaitoksien avulla nämä huippuosaajat rakentavat mitä tahansa korkealuokkaisin tuloksin.

JOHDONMUKAISUUS --

Norwoodin toiminta perustuu todellisille käyttäjille suunnattuihin ratkaisuihin, jotka luovat konkreettisia mahdollisuuksia niin metsässä kuin muualla. Vaikka Norwoodin kasvu on ollut vaikuttavaa yhtiön perustamisesta lähtien, yrityksen toiminta pohjautuu alkuperäisiin periaatteisiin...

Uskomme vakaasti jokaisen maanomistajan, puusepän ja kovaa työtä tekevän henkilön oikeuteen rakentaa parempaa elämää ylpeästi ja johdonmukaisesti.

Lisätietoa Norwood Sahalaitoksista on saatavilla osoitteessa www.NorwoodSahalaitokset.fi tai ottamalla yhteyttä Norwoodin Suomen edustajaan Uittokalusto Oy -yhtiöön numeroon 015 555 0402.
woody
Share

  • Share Your Thoughts or Ask Your Question

More videos from FINNISH VIDEO COLLECTION Series

Interesting Videos From Sawmill Learning Video Norwood Equipment Video The Norwood Team Sawmill School Series.

header

    Subscribe to our newsletter

    footerpic

    " global leader in portable sawmill innovation "