CATCH THE VISION OF WHAT'S POSSIBLE WITH YOUR PORTABLE SAWMILL!

Grab some snacks and a cold drink, and sit back to enjoy SAWMILL TV ...

header

Teroita ja harita omat vannesahalaitoksen terät - Terien teroitin ja hampaiden harituslaite

Tämä video antaa lisätietoa sekä Norwoodin BladeMate Pro -teroittimesta että Norwoodin vanneterän hampaiden haroittimesta.

Terävä vanneterä tuottaa laadukasta puutavaraa ja varmistaa terän pitkän käyttöiän. Voit teroittaa vannesahalaitoksesi terät itse – Norwoodin vanneterän BladeMate Pro -teroittimella.

Hampaiden haritus heikkenee luonnollisesti ajan kuluessa. Se laskee terän tehokkuutta ja voi aiheuttaa terän laskemisen tai nousemisen tai tuottaa aaltoilevia tai uurteisia lautoja. Suorita terien haritus täydellistä puutavaraa varten Norwoodin hampaiden vakioharoittimella.

Miksi kelata, pakata ja toimittaa sahalaitoksen terät teroituspalveluun, odottaa monta päivää tai viikkoa niiden palautusta ja maksaa siitä suuria summia? Norwoodin teroitin on älykäs sijoitus, sillä se säästää aikaa ja rahaa.

Lisätietoa vanneterien teroittamisesta ja Norwoodin terän teroitus- ja harituslaitteistosta on saatavilla osoitteessa www.NorwoodSahalaitokset.fi

Tai ottamalla yhteyttä paikalliseen Norwood-jälleenmyyjään numeroon 015 555 0402 (Uittokalusto OY).

Voit ottaa yhteyttä Norwoodin pääkonttoriin Kanadassa sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse numeroon +1-705-323-0030
woody
Share

  • Share Your Thoughts or Ask Your Question

More videos from FINNISH VIDEO COLLECTION Series

Interesting Videos From Sawmill Learning Video Norwood Equipment Video The Norwood Team Sawmill School Series.

header

    Subscribe to our newsletter

    footerpic

    " global leader in portable sawmill innovation "