CATCH THE VISION OF WHAT'S POSSIBLE WITH YOUR PORTABLE SAWMILL!

Grab some snacks and a cold drink, and sit back to enjoy SAWMILL TV ...

header

Velkommen til Norlog - Hjemstedet til Norwood Sagbruk i Norge

Siden 2006 har Norwood sagbruk vært Norges mest populære sagbruket. For å finne ut mer om Norwood sagbruk og hvordan de kan bidra til å maksimere verdien av skogen din bes du ta kontakt med Norlog, Norwoods autoriserte representant i Norge på tlf. 47 87 50 00. Norlog har to salgskontorer: Inderøy og Sandefjord.

For 25 år siden hadde Norwoods grunnlegger Peter Dale en drøm ... å bygge sin egen tømmerhytte ved sjøen.

Men han hadde ikke råd til prisene som ble krevd fra trelasthandlerne eller de tradisjonelle sagbruksselskapene. Peters drøm inspirerte ham til å utvikle verdens første rimelige, mobile båndsagbruk.

Norwood Sawmills var født og fortsetter å bygge hardtarbeidende, pålitelige, produktive, rimelige mobile sagbruk som er enkle å bruke. Uansett om du starter som nybegynner eller er proff vil du, etter bare noen stokker på Norwood, være stolt over din første stabel med glatte bord og lure på hvorfor du ikke skaffet deg et Norwood-sagbruk før!

Fra bønder, skogeiere, kommersielle sagbrukere, trearbeidere, møbelsnekkere og tradisjonelle laftere - sagbrukere over hele verden stoler på Norwood Sawmills for å få jobben gjort.

Vår misjon er å gi deg best mulige, solide, høyeffektive og allsidige mobile sagbruk og skogsutstyr for å gjøre dine sagejobber hurtigere, enklere og mer lønnsomme for deg.

Det er allerede mer enn 1400 Norwood-sagbruk i hardt arbeid i Norge. Norwoods partnere i Norge er lidenskapelige når det kommer til sagbruk, arbeid i skogen og å omdanne trær til drømmer.

www.Norlog.no
www.NorwoodSagbruk.no
woody
Share

  • Share Your Thoughts or Ask Your Question

More videos from Norwood Sawmills Norway Series

Interesting Videos From Sawmill Learning Video Norwood Equipment Video The Norwood Team Sawmill School Series.

header

    Subscribe to our newsletter

    footerpic

    " global leader in portable sawmill innovation "